Southampton voitti Leeds Unitedin 1-0 mestaruuden pudotuspelien finaalissa ja varmisti menestyksekkäästi etenemisen Valioliigaan. Southamptonin onnistunut paluu Valioliigaan vuosi putoamisen jälkeen on tuonut suurta iloa ja ylpeyttä seuralle ja faneille, ja heidän Jalkapallo Pelipaidat todistavat heidän loistavista hetkistään.
Britannian mestaruussarjan runkosarjan 46 edellisellä kierroksella Leeds United ja Southampton sijoittuivat 3. ja 4. sijalle eivätkä päässeet suoraan ylennukseen. Pudotuspelien finaalissa Southampton osoitti sitkeää taisteluhenkeä ja päättäväisyyttä voittaa. Voimakkaan Leeds Unitedin edessä he pysyivät aina rauhallisina ja luottavaisina. Southamptonin pelaajat osoittivat pelissä erinomaista puolustusta ja erinomaista hyökkäystä. Lopulta Armstrongin maalilla he toivat onnistuneesti Southampton Paita jälleen Valioliigaan.
Mahdollisuus palata Valioliigaan merkitsee paljon Southamptonille. Putoaminen vuosi sitten antoi epäilemättä raskaan iskun joukkueelle ja faneille, mutta seura ei antanut periksi. Sen sijaan se puhkesi sitkeämmällä taisteluhengellä putoamisen jälkeen. Hellittämättömien ponnistelujen ja yhtenäisyyden ansiosta he selvisivät koko Englannin mestaruusmatkan ja saavuttivat lopulta tavoitteensa palata Valioliigaan.
Paluu Valioliigaan on Southamptonille uusi lähtökohta. Uudella kaudella he kohtaavat suurempia haasteita ja vahvempia vastustajia, mutta uskon, että he jatkavat oman loistavan luvun kirjoittamista Valioliigassa entistä paremmalla tilassa ja sitkeämmällä taisteluhengellä.