Real Madrid ilmoitti virallisesti, että ranskalainen supertähti Kylian Mbappe on virallisesti liittynyt, ja molemmat osapuolet allekirjoittivat viisivuotisen sopimuksen. Tämä kauan odotettu hittiliittyminen on vihdoin päättynyt. Vaikka Mbappen liittymisestä Real Madridiin on ollut monia uutisia aiemminkin, virallisen ilmoituksen tullessa se järkytti silti koko jalkapallomaailmaa!
Mbappen sopimus Paris Saint-Germainin kanssa päättyy tänä kesänä. Hän laskeutui La Ligaan vapaana agenttina ja tuli lapsuuden unelmiensa joukkueeseen. Paris Saint-Germain Paita seitsemän vuoden aikana Mbappe pelasi yhteensä 308 peliä, teki 256 maalia ja 108 syöttöä ja voitti 15 mestaruutta, mukaan lukien 6 Ligue 1 -titteliä, mutta häneltä puuttui vain Mestarien liiga. Kun Real Madrid voitti 15. Mestarien liigan mestaruuden joukkueen historiassa, Mbappe liittyi virallisesti valkoiseen armeijaan. Seuraavan 5 kauden aikana Mbappe pelaa Real Madridissa nro 9 -paidassa.
Real Madridin virallisen ilmoituksen jälkeen Mbappe julkaisi myös sosiaalisessa mediassa juhlimaan, että hän vihdoin liittyi lapsuuden unelmiensa klubiin. Kun Mbappe oli 14-vuotias, hän vieraili Bernabeussa Real Madrid Kotipelipaita, ja Real Madrid oli aikonut hankkia hänet jo kauan sitten. Vuoden 2021 kesäikkunassa ja vuoden 2022 kesäikkunassa Real Madrid oli valmis käyttämään 200 miljoonaa euroa Mbappen hankkimiseen, mutta epäonnistui. Nyt Mbappe liittyy vapaana agenttina, eikä Real Madridin tarvitse maksaa siirtomaksua. Mbappen liittymisen myötä myös Real Madridin kokoonpano on parantunut huomattavasti. Voidaan sanoa, että se on tällä hetkellä ylellisimmällä kokoonpanolla varustettu joukkue. Uudella kaudella Real Madrid vie Mbappen joukkueen historian 16. Mestarien liigaan!