Ennen kauden loppua Real Madridin kahden keskikentän legendan sopimuksen uusimisasiasta on tullut jo yksi huolestuneimmista ongelmista lukemattomille Real Madridin faneille. Nyt Kroos on ilmoittanut päätöksestään jäädä eläkkeelle ja Modricin tulevaisuus on käytännössä varmistunut. Espanjalaisen median mukaan Modric on päässyt sopimukseen Real Madridin kanssa ja molemmat osapuolet jatkavat hänen sopimuksensa vuodeksi. Uudella kaudella Modric jatkaa rakastamansa Real Madrid Kotipelipaita pukemista ja jatkaa legendaarisen tarinansa kirjoittamista.
Monet mediat ja fanit uskovat, että Modricin onnistunut sopimuksen jatkaminen Real Madridin kanssa liittyy paljon Crossin eläkkeelle jäämiseen. Kokonaistilanteen perusteella Real Madridin pitäisi olla halukkaampi pitämään 34-vuotias Kroos. 38-vuotiaaseen Modriciin verrattuna Crossin kilpailutila ja fyysiset toiminnot ovat vakaampia. Mutta Cross päätti silti jäädä eläkkeelle ollessaan huipussaan. Tämän ansiosta Real Madrid pystyi myös tekemään myönteisiä muutoksia Modricin sopimuksen uusimisessa. Loppujen lopuksi, joukkueen luotetuimpana veteraanina, riippumatta siitä, kuinka nopeasti nuoret pelaajat kasvavat, heidän pelikokemuksensa ja vakaus avainpeleissä ovat edelleen asioita, joihin Real Madridin on kiinnitettävä huomiota. Tästä on tullut myös heidän valintansa uudistaa Modricin sopimus. syy.
Kaikki Real Madridin fanit tietävät, että Modric haluaa jättää uransa viimeisen vaiheen Real Madridiin. Olipa edessään 100 miljoonan yuanin vuosipalkka Saudi Leaguessa tai vilpitön kutsu Major League Soccer Leaguelta, Modric päätti kieltäytyä. Hän on jopa valmis ottamaan haltuunsa ja uusimaan sopimuksen palkkaleikkauksella. Real Madridin fanit toivovat myös, että joukkueen legenda voi pukeutua valkoiseen Jalkapallo Pelipaidat ja tehdä täydellisen lopun Real Madridissa.