Mbappen ensimmäinen La Liga -maali on ollut kuuma aihe fanien keskuudessa sen jälkeen, kun hän pukeutui Real Madrid Kotipelipaita. Nykypäivän jalkapallomaailman supertähtenä Mbappen jokainen esiintyminen on herättänyt paljon huomiota. Hän ei kuitenkaan onnistunut rikkomaan maalikuivuutta La Ligan kolmella ensimmäisellä kierroksella, mikä sai monet ihmiset epäilemään hänen asemaansa. Real Madridin 2-0-voitossa Betisistä ihmiset saivat kuitenkin vihdoin hyviä uutisia! Mbappe ei vain rikkonut La Ligan maalin kuivuutta, vaan myös teki maalin kahdesti.
Pelissä, vaikka Real Madrid uhkasi vastustajan maalia useita kertoja ensimmäisellä puoliajalla, se epäonnistui maalinteossa. Toisella puoliajalla Valverden näppärä kantasyöttö auttoi Mbappea tekemään La Ligan ensimmäisen maalin. Sitten Vinicius loi rangaistuspotkun, ja Mbappe löi sen tasaisesti ja viimeisteli tuplauksen. Mbappe, joka pukeutui 9. Jalkapallo Pelipaidat, valittiin epäilemättä pelin parhaaksi pelaajaksi hänen erinomaisen suorituksensa ansiosta. Ottelun jälkeen Mbappe sanoi olevansa erittäin onnellinen ja kiitti seuraa sen tuesta ja faneja heidän rakkaudestaan. Hän mainitsi myös, että vaikka hän ei tehnyt maalia kolmessa ensimmäisessä pelissä, hän uskoi voivansa jatkaa loiston luomista Real Madridissa.
Viniciuksen ja Mbappen yhteistyöstä Ancelotti sanoi pelin jälkeen, että suhde oli erittäin hyvä. Vinicius loi epäitsekkäästi mahdollisuuksia Mbappelle osoittaen joukkueen yhtenäisyyttä ja hiljaista ymmärrystä. Kun Mbappen maalitili on avattu, Real Madridin vastahyökkäys La Ligassa saattaa olla juuri alkanut. Tulevaisuudessa kannattaa odottaa, voiko hän jatkaa valkoisen armeijan johtamista uusiin voittoihin.