Mestarien liigan lohkovaiheessa Manchester City tasoitti Inter Milanin kotonaan 0-0, eikä kumpikaan osapuoli saavuttanut tyydyttävää tulosta. Vaikka Manchester City Pelipaidat pukeutuneilla pelaajilla oli etulyöntiasema pallonhallinnassa ja hyökkäyksessä, Inter Milanin vahva puolustus teki kaikki ponnistelut turhaan, etenkin Haalandin useat upeat laukaukset onnistuivat torjumaan, mikä osoitti täydellisesti italialaisen puolustuksen viehätyksen.
Lautaro Martinezille, joka pukeutuu nro 10 Inter Milan Paita, tämä arvonta on enemmän kuin herätys. Hyökkääjänä hänen tehtävänsä on tehdä maaleja, mutta hänen viimeaikainen muotonsa on pettymys. Serie A:n ja Mestarien liigan uudella kaudella hän on tehnyt vain yhden maalin viimeisen 7 pelin aikana, eikä hän ole onnistunut maalinteossa neljässä pelissä. Nämä kiusalliset tiedot saavat monet fanit huolestumaan hänestä.
Vaikka molemmat osapuolet eivät päässeet voittajaa tällaisessa jättiläiskantaistelussa, se saa ihmiset myös odottamaan Lautaron paluuta. Seuraavaksi liigaan palaava Inter Milan kohtaa vanhan kilpailijansa Milanin derbytaistelussa, mikä on loistava tilaisuus Lautarolle saada takaisin maalintekotunne. Vanhan kilpailijan edessä, voiko Lautaro rikkoa hiljaisuuden, vaikuttaa suoraan Inter Milanin moraaliin ja itseluottamukseen. Toivon, että hän voi palauttaa muotonsa seuraavassa pelissä ja myötävaikuttaa joukkueen voittoon.