Englanti pelasi ensimmäisen pelinsä vuoden 2024 Euroopan Cupissa! Bellingham, joka pukeutui 10. Englanti EURO 2024 pelipaidat, teki ainoan maalin, joka auttoi Englantia voittamaan Serbian 1-0. Vaikka Englanti voitti, heidän suorituksensa ei ollut niin hyvä kuin ihmiset odottivat.
Yhtenä mestaruuden suosikeista Englanti siirtyi johtoon pelin alussa Bellinghamin puskulla. Hyökkäyspäässä saavutetusta edustaan ​​huolimatta he eivät kuitenkaan onnistuneet kasvattamaan tulostaan ​​entisestään. Englanti ei näyttänyt koko pelin aikana asianmukaista dominointiaan. Varsinkin toisella puoliajalla Serbia loi useita kertoja kentällä uhkia ja vaaransi Englannin monta kertaa. Kane, joka pukeutui nro 9 Jalkapallo Pelipaidat, puski pallon 77. minuutilla, mutta pallo osui poikkipalkkiin ja ponnahti ulos. Tästä pallosta tuli Kanen ainoa laukaus koko pelissä. Tällainen suorituskyky ei tehnyt koko pelistä jännittävää faneille.
Southgaten valmennuskyky kyseenalaistettiin jälleen. Hän on valmentanut Englantia 8 vuotta, mutta valmentaja ei näytä käyttävän oikeaa taktiikkaa kilpaillakseen joukkueen eduista. Hyökkäyspeli näytti luottavan enemmän pelaajien yksilölliseen suoritukseen, ja paljon katsotun Kanen osallistuminen oli ilmeisen riittämätöntä. Vaikka Englannista on tullut tämän Euroopan Cupin ylellisin joukkue joukkueen kokonaisarvolla 1,52 miljardia euroa, heidän suorituksensa jätti hypnoottisen vaikutelman. Kaiken kaikkiaan Englanti voitti arvokkaat 3 pistettä Bellinghamin maalilla. Mutta heidän esityksensä ei tyydyttänyt faneja. Heidän on mukautettava asemaansa mahdollisimman pian ja pelattava vahvuutensa Euroopan Cupin ylellisimmällä kokoonpanolla. Toivon, että seuraavassa pelissä he voivat pelata todellista vahvuuttaan ja potentiaaliaan ja tuoda lisää jännittäviä pelejä faneille.