La Liga -kauden 24-25 viidennellä kierroksella Barcelona voitti Gironan vieraissa 4-1, mikä aloitti loistavan viiden peräkkäisen liigavoiton ennätyksen. Lewandowski, joka pukeutui 9. Jalkapallo Pelipaidat, aloitti Barcelonan uransa 100. virstanpylvään, kun taas 17-vuotias nero Yamar loisti kirkkaasti tehden kaksi maalia auttamaan joukkuetta hallitsemaan peliä täysin.
Viime kaudella Gironasta tuli La Ligan supertumma hevonen erinomaisella suorituksellaan, mutta tänä kesänä monet pääpelaajat lähtivät joukkueesta, eivätkä uudet pelaajat ole vielä täysin integroituneet joukkueeseen. Sitä vastoin Flickin johtama Barcelona osoitti vahvaa hyökkäävää jalkapalloa ja on pysynyt toistaiseksi lyömättömänä. Tässä pelissä Barcelonan pelaajien hiljainen yhteistyö teki Gironan vastustuskyvyttömäksi.
Pelin alkaessa Barcelona otti nopeasti aloitteen. 30. minuutilla Yamar, joka pukeutui nro 19 Barcelona Vieraspelipaita, teki ryöstön ja työnsi pallon maaliin murtaakseen Barcelonan umpikujan. 37. minuutilla Rafinha teki vapaapotkun, ja Yamarin upea laukaus lisäsi tilanteen 0-2. Toisella puoliajalla, 47. minuutilla, Olmo teki maalin pienestä kulmasta, ja Barcelona lisäsi johtoaan 3 maaliin. 64. minuutilla Pedri työnsi rauhallisesti palloa ja teki jälleen maalin, ja Barcelona johti 4-0. Girona teki maalin Stuanilta 80. minuutilla ja viimeisteli lopulta 1-4.
Tämä peli ei ainoastaan ​​korosta Barcelonan vahvaa hyökkäysvoimaa, vaan myös todistaa, että Flickin taktiikka on hyvin järjestetty. Joukkue on tehnyt 17 maalia viidellä liigakierroksella ja on kuumassa tilassa. Erityisesti Yamalin erinomainen suorituskyky teki hänestä pelin parhaan pelaajan. Uuden kauden viidellä kierroksella hän on tehnyt 3 maalia ja 4 syöttöä, mikä osoittaa hänen suuren potentiaalinsa. Flickin johdolla Barcelonan odotetaan saavan takaisin entisen valta-asemansa.