Kauden jälkeen Alvarezin tulevaisuus on jälleen herättänyt fanien huomion ja keskustelun. Manchester City Paita pukeutunut argentiinalainen ampuja on säilyttänyt erinomaisen ja vakaan suorituksen kuluneella kaudella. Kuitenkin Manchester City -joukkueen kovan kilpailupaineen vuoksi Alvarezin peliaika on epävakaa, minkä vuoksi Alvarezilla näyttää olevan enemmän ajatuksia tulevaisuudestaan ​​Manchester Cityssä.
Juuri päättyneellä kaudella Alvarez teki rajoitetulla peliajalla edelleen 19 maalia ja 12 syöttöä, mikä teki hänestä yhden Manchester Cityn parhaista pelaajista. Mutta hänen peliaikansa Manchester Cityssä ei ole yhtä vakaa kuin hänen suorituksensa. Tämä ei ehkä ole paras valinta 24-vuotiaalle nuorelle pelaajalle. Hän on innokas saamaan entistä vakaampia pelimahdollisuuksia. Siitä, että Manchester City on lähettänyt Alvarezille sopimuspidennyksen hyvissä ajoin, voidaan nähdä, että Manchester City ei luovuta Alvarezia helposti. Ymmärretään, että Manchester City on ottanut yhteyttä Alvareziin keskustellakseen siirrosta.
Raporttien mukaan monet seurat ovat ottaneet yhteyttä Alvareziin. Atletico Madrid, Paris Saint-Germain, Bayern ja muut jättiläiset ovat osoittaneet suurta kiinnostusta Alvarezia kohtaan. Jos kuitenkin haluat saada Alvarezin, tarvitset vähintään 90 miljoonan euron siirtomaksun kaupan toteuttamiseen. Monet fanit ajattelevat, että Alvarezin pitäisi jättää Manchester City. Hän on voittanut kaikki kunnianosoitukset, jotka pelaajan pitäisi voittaa. On aika pukea päälle uusi Jalkapallo Pelipaidat ja vastata uusiin haasteisiin! Fanit ovat myös innokkaita näkemään Alvarezin upean suorituskyvyn useissa peleissä.