Englannin FA Cupin 2023–2024 puolivälierät käynnistävät korkean profiilin välienselvittelyn, jossa Manchester United kohtaa Liverpoolin kotonaan. Ottelun aikana molemmat osapuolet kävivät maalitaistelun. Varsinaisella peliajalla joukkueet olivat tasan 2-2. Jatkoajalla Liverpool Vieraspelipaita pukeutunut Elliott teki maalin puna-armeijalle siirtyäkseen johtoon. Manchester United nro 10 Rashford tasoitti onnistuneesti 3-3. Pelin 120. minuutilla voittomaalin teki vaihtopenkiltä noussut Amad Diallo. Lopulta Manchester United voitti Liverpoolin 4-3 ja eteni menestyksekkäästi FA Cupin välieriin.
Ennen tämän pelin alkua Liverpool eteni vahvasti Eurooppa-liigassa kahden kierroksen tuloksella 11-2, mikä säilytti mahdollisuuden kilpailla mestaruudesta kaikissa kilpailuissa. Manchester Unitedin suorituskyky Valioliigassa ei ole ihanteellinen, sillä sarjataulukon neljän parhaan välillä on 8 pisteen ero. Vaikka Manchester United pelaa kotona, ihmiset ovat yleensä optimistisempia Liverpoolin voittavan voiton suhteen. Loppujen lopuksi koko kauden ajan Kloppin johtamalla puna-armeijalla on etu pelaajavoiman, taktisen lukutaidon ja kilpailutilanteen suhteen. Odottamatonta on, että Manchester Unitedin nuoret pelaajat suoriutuivat erittäin hyvin tässä pelissä. He muuttivat edellistä laskua ja onnistuivat tasoittamaan pisteet, kun Liverpool meni kerran johtoon. Ja viime hetkellä 21-vuotias Amad Dialod teki voittomaalin 120. minuutilla voittaakseen pelin. Se toi jännittävän jalkapallojuhlan kaikille tätä peliä katsoville faneille.
On syytä mainita, että Anthony, jota on kyseenalaistettu sen jälkeen, kun hän puki Manchester United Kotipelipaita, kääntyi ja heitti pallon pelin 87. minuutilla ja teki Manchester Unitedille avainmaalin ja tasoitti tuloksen 2-2. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Anthony on tehnyt maalin kotona 9. maaliskuuta 2023 jälkeen, mikä päätti 373 päivää kestäneen pistekuivuuden kotona.