Valioliigan kausi 2023-24 on päättynyt! Tottenham varmisti pääsynsä Eurooppa-liigaan voitolla; Liverpool jätti jäähyväiset sankarilliselle valmentajalleen Kloppille Anfieldillä; Arsenal käänsi kotivoiton 2-1 Evertonista, mutta valitettavasti he eivät odottaneet uutisia vastustajansa tappiosta. Manchester City voitti helposti West Ham Unitedin 3-1 ja suoritti Valioliigan historian neljä ensimmäistä peräkkäistä mestaruutta!
Tässä viimeisessä pelissä, joka herätti fanien huomion kaikkialla maailmassa, Manchester Cityllä kesti vain 80 sekuntia saada peli kehittymään odotettuun suuntaan. No. 47 -Manchester City Kotipelipaita pukeutunut Foden osoitti täydellisesti Valioliigan MVP:n erinomaisen suorituksen. Hän teki upean maalin pian pelin alun jälkeen ja vei Manchester Cityn johtoon. Sitten 18. minuutilla Foden teki kahdesti maalin ja auttoi joukkuetta siirtymään 2 maalin johtoon. Rodri teki avaimen 59. minuutilla. Lopulta Etihad-stadionilla tilanne vahvistettiin 3-1, ja Manchester City kruunattiin tällä kaudella Valioliigan mestariksi 91 pisteellä. Tämä tekee myös Havertzin upeasta voittomaalista Emirates Stadiumilla Arsenal Kotipelipaita merkityksettömän. Arsenalin unelma Valioliigan mestaruudesta takaisin 20 vuoden jälkeen murtui.
Guardiolan johtama Blue Moon Legion on voittanut kuusi Valioliigan mestaruutta viimeisen 7 kauden aikana vuodesta 2017-18. Tämä voimakas dominointi on jännittävää. Vielä tärkeämpää on, että Guardiolan johdolla Manchester Citystä tuli ensimmäinen joukkue, joka on voittanut neljä peräkkäistä mestaruutta Valioliigan sata vuotta vanhassa historiassa. Kun Manchester City -joukkue nousi Valioliigan mestaruuspalkintokorokkeelle ja kapteeni Walker voitti Valioliigan kauden 2023-24 mestaruuden, ihmiset näkivät Blue Moon Legionista tulevan Valioliigan uuden historian luoja. Valioliigan loppuessa ihmiset odottavat intensiivisemmän kauden 2024-25 saapumista! Mietin, mitä menestystä he saavuttavat uudella kaudella?