Valioliigan 28. kierroksella Liverpool ja Manchester City tekivät yhdessä jännittävän Valioliigan välienselvittelyn. Ensimmäisellä puoliajalla De Bruyne avusti Stonesia kulmapotkulla ja teki onnistuneesti maalin eteen, mikä sai Manchester Cityn fanit innostumaan. Toisella puoliajalla Liverpool Kotipelipaita pukeutunut McAllister teki maalin rangaistuspotkusta ja sytytti Anfieldin intohimon. Valioliigan huippuottelu päättyi 1-1-tasapeliin, jolloin Arsenal voitti tämän kierroksen.
Tässä pelissä Liverpool on molempien joukkueiden kokoonpanojen täydellisyyden näkökulmasta kärsinyt loukkaantumisista tällä kaudella, kun taas Manchester Cityllä on selvä etu suhteellisen täydellisellä kokoonpanolla. Ottelun alusta lähtien Manchester City jatkoi Liverpoolin puolustuksen hyökkäämistä ja siirtyi johtoon 23. minuutilla. Mutta toisen puoliajan jälkeen Liverpoolin suorituskyky on ollut uskomaton. Vaikka monet pääpelaajat olivat loukkaantuneita ja poissa, he pystyivät silti hallitsemaan ja tasoittamaan tuloksen. Pelin aikana molemmilla osapuolilla oli useita maalintekopaikkoja. Vaikka molemmat osapuolet päätyivät tasalukemiin 1-1, peli sai ihmiset innostumaan. Olipa kyseessä Manchester City Kotipelipaita pukeutuneita pelaajia tai kotona pelaavaa puna-armeijaa, he kaikki pelasivat parhaansa mukaan. korkeatasoinen.
Arsenalilla ja Liverpoolilla on tällä hetkellä 64 pistettä yhdessä. Arsenal on noussut sarjan kärkeen maalierolla, kun taas Manchester City on kolmantena 63 pisteellä. Kilpailu Valioliigan mestaruudesta on käynyt yhä tiukemmaksi ja arvaamattomammaksi. Jäljellä olevilla 10 kierroksella Arsenalin etu ei kuitenkaan ole suuri. Heidän ei tarvitse ainoastaan haastaa Manchester City, Brighton, Tottenham ja Manchester United kotimaassaan, vaan he kohtaavat myös Chelsean ja Aston Villan kotonaan. Vertailun vuoksi Liverpoolilla ja Manchester Cityllä on suhteellisen helppoja pelejä jäljellä. Se on vain, että jalkapallokenttä on aina ollut arvaamaton. Valioliigan mestaruuskilpailu ratkeaa ehkä vasta viimeisellä hetkellä.