Euroopan Cupin pudotuspelivaihe on täynnä draamaa ja yllätyksiä. Englanti luotti Bellinghamin oppiin poistaakseen Slovakian 2-1 ja etenevän puolivälieriin. Tässä pelissä Englanti eteni ihmeellisesti epätoivoisessa tilanteessa. Se ei ollut vain voitto, vaan myös jännittävä kääntötaistelu.
Tässä pelissä Englanti EURO 2024 pelipaidat pukeneet pelaajat eivät olleet hyvässä kunnossa. Vain pelin ensimmäisen 16 minuutin aikana Guei, Menou ja Bellingham varoitettiin peräkkäin keltaisilla korteilla, ja 24. minuutilla Slovakia EURO 2024 Paita pukeutunut Schranz pääsi johtoon umpikujan murtamisessa, mikä asetti Englannin passiiviseen tilanteeseen. Toisella puoliajalla Englannin tilanne ei parantunut. Fodenin maali katsottiin paitsioon ja Ricen laukaus osui tolppaan. Englannin yleisestä hyökkäyksestä puuttui tehokas taktinen koordinaatio, ja se luotti melkein pelaajien yksilöllisiin kykyihin edistää hyökkäystä. Kunnes pelin viimeiset 30 sekuntia tulivat lisäaikaan, Bellingham, pukeutunut Jalkapallo Pelipaidat nro 10, astui eteenpäin ja tasoitti pisteet upealla koukulla, työntäen pelin onnistuneesti jatkoajalle. Sitten Kane lähetti pallon onnistuneesti maaliin miljardööri Tonyn puskulla vaihtopaikalla ja varmisti lopulta Englannin voiton.
Bellinghamille tämä peli osoitti jälleen kerran hänen kykynsä tehdä perusmaali. ESPN:n tilastojen mukaan hän on pelannut tällä kaudella 51 kertaa seurassa ja maajoukkueessa, tehnyt 27 maalia ja antanut 15 syöttöä, tehden keskimäärin yhden maalin 105 minuutissa per ottelu. Erityisesti Bellinghamin ratkaiseva rooli pelin keskeisillä hetkillä on saanut paljon kiitosta. Bellinghamin johdolla Englanti ei vain toipunut tämän pelin taantumasta, vaan myös osoitti joukkueen sitkeyttä ja päättäväisyyttä voittaa. He kohtaavat Sveitsin puolivälierissä, ja odotamme heidän parempaa suorituskykyään ja vaikutustaan ​​mestaruuteen!