Vuoden 2024 Euroopan Cupin välierissä Hollannin ja Englannin huippuottelu herätti fanien innokkaan huomion. 90 minuutin rajun vastakkainasettelun jälkeen Englanti voitti Alankomaiden 2-1 Watkinsin 90. minuutilla ja eteni menestyksekkäästi tämän Euroopan Cupin finaaliin.
Alankomaiden joukkue pelasi erittäin hyvin tässä Euroopan Cupissa. Heidän esityksensä oli yhtä positiivinen ja energinen kuin heidän Hollanti EURO 2024 Paita. Pelin 7. minuutilla Xavi Simmons käytti ryöstötilaisuutta hyväkseen ja ampui kovasti ja teki unelma-alun Alankomaille. Tämä maali ei kuitenkaan häirinnyt Englantia. Ottelun 15. minuutilla Kane tasoitti ottelun rangaistuspotkulla ja teki tässä ottelussa 7. maalinsa Euroopan cupin urallaan ja tasoitti Rooneyn kanssa Euroopan Cupin maalintekijälistan ensimmäisestä sijasta Englannin joukkueen historiassa. . Osapuolet hyökkäsivät ja puolustivat toisiaan ensimmäisellä puoliskolla osoittaen kovaa vastakkainasettelua ja korkean tason kilpailutilannetta. Englanti EURO 2024 pelipaidat pukeutuneiden Watkinsin ja Palmerin tullessa vaihtopelaajiksi Englanti otti vähitellen tilanteen hallintaansa kentällä. Pelin 90. minuutilla Palmer auttoi Watkinsia tekemään tärkeän maalin, mikä auttoi Englantia suorittamaan 2-1-käännöksen. Tämä voitto ei ainoastaan ​​antanut Englannille pääsyä Euroopan cupin finaaliin kahdesti peräkkäin, vaan teki siitä myös historian ensimmäisen joukkueen, joka voitti sen jälkeen, kun hän jäi jälkeen puolivälierissä ja välierissä.
Hollannin joukkue oli riittävän aktiivinen pelissä, mutta lopulta heidän EM-matkansa päättyi hieman valitettavalla tavalla. Ottelun jälkeen hollantilainen kapteeni Van Dijk ilmaisi tyytymättömyytensä erotuomarin päätökseen, ja pelin päätöksestä oli monia kiistoja. Englantilaiset fanit ovat kuitenkin finaalin lähestyessä täynnä toivoa ja odotuksia joukkueen tulevaisuudesta. Englannin edistyminen on ilmeistä, mutta se, pystyykö se erottumaan kilpailussa Espanjan kanssa ja toteuttamaan kauan kadonneen unelmansa mestaruuden voittamisesta, on hetki testata heidän todellista vahvuuttaan. Odotetaan innolla, voiko Englanti toteuttaa unelmansa mestaruuden voittamisesta finaalissa ja tehdä täydellisen lopun tämän kesän Euroopan Cupista!