Valioliigan 33. kierroksella Arsenal ja Aston Villa aloittivat sanoinkuvaamattoman kilpailun. Lopulta Arsenal kärsi raskaan iskun kotona ja hävisi 0-2 Aston Villalle. Manchester City ohitti heidät sarjataulukossa. Tämä saa monet Arsenal Kotipelipaita pukeutuvat fanit säälimään.
Pelin ensimmäisellä puoliskolla Arsenal ja Aston Villa vaihtoivat hyökkäystä ja puolustusta, mutta kumpikaan osapuoli ei koskaan pystynyt murtamaan vastustajan maalia. Arsenalin Trossard- ja Havertzden-tähdet uhkasivat Villaa toistuvasti hyökkäyksillä. Villan puolustus oli kuitenkin erittäin vankka ja ratkaisi Arsenalin hyökkäykset yksi kerrallaan. Erityisesti argentiinalainen maalivahti Martinez, jolla oli yllään Aston Villa Paita, esiintyi rohkeasti ja auttoi joukkuetta ratkaisemaan kriisejä monta kertaa. Juuri kun fanit ajattelivat pelin päättyvän tasapeliin, pelitilanne sai järkyttävän käänteen. Ottelun 84. minuutilla Villa-pelaaja Leon Baileyn maali katkaisi umpikujan. Kolme minuuttia myöhemmin Watkins ampui rauhallisesti uudelleen auttaakseen Villaa laajentamaan tilannetta 2-0.
Vain kolmessa minuutissa Arsenal menetti aloitteen pelissä ja mestaruudesta. Tämä loppu saa epäilemättä lukemattomia Arsenalin faneja vaikeaksi hyväksyä. Pelin kriittisimmällä hetkellä pieni virhe voi muuttaa koko pelin suunnan. Mutta vaikka Arsenal kärsi tappion tässä pelissä, heillä on silti mahdollisuus luoda omia ihmeitä jäljellä olevissa peleissä. Samalla haluan onnitella Aston Villaa heidän erinomaisesta suorituksestaan ja odottaa, että se jatkaa hienojen tulosten saavuttamista seuraavissa peleissä.